Drottning Margaretaloppet

Då har man deltagit i sitt första magganlopp! Ja, sprang gjorde jag inte, men gick gjorde jag så det stod härligt till! Jag gick för Kalmar Stadsmission. 7 glada tjejer tog sig runt på den slingrande myrstigen som avslutades med fika i gröngräset utanför byttan. En härlig kväll med fint väder, motion och trevliga människor!!



Till nästa år utmanar jag mamma att vi ska springa, hela magganloppet!! Är ni på???


Snärjebäcken

När min bror och jag var små, var vi ihop med vår familj och pappas syskon med familjer på ett ställe som kallas snärjebäcken. Snärjebäcken är en bäck eller mindre insjö där Kalmar sportfiskklubb planterar in fisk som vem som helst som köper fiskekort får fiska i. Anledningen till att vi var där när vi var små var att pappas familj var sportfiskare och det har följt med fram till idag. Inte så att vi sportfiskar, men min bror är en flitig fiskare och någon fisktävling har han allt varit med i.

Så sagt och gjort, lillebrors förslag om att grilla å fiska i snärjebäcken blev jättetrevligt!! Mamma hade fixat god sallad, potatissallad, kalla såser, marinerat kött, köttbullespett och korvar. Därefter kaffe med bullar och kakor. Vi åt med god apptit och trots att vi inte fick någon fisk att ta med hem så var alla nöjda, vuxna OCH barn! Dit kommer iaf jag att åka fler gånger utan att det kommer att ta 25 år till nästa gång!



        
Mamma fick med oss alla på fina kort åxå, kolla HÄR!!

Sovmorgon

Har idag vaknat till en LEDIG och SOLIG lördag! Fredagar är härliga, men lördagen är ändå bäst.
Dax att fixa till fikakorgen som skall med till snärjebäcken, för idag ska familjen ut på fiskeäventyr. Ja grabbarna i familjen kommer att ansluta lite senare då crossträningen är avklarad! Så dax att fixa, kl 11.30 kommer mamma å Janne och hämtar oss, å känner jag henne rätt så är de här redan 11.....

Badpremiär!

I farmor och farfars nya pool! 28 grader badtemp, sol och livet är gott!


Att ta kort på sonen som kör motocross!!

Då behövs en sådan här!!
 Får något som håller i den skitiga, ibland geggiga och kalla miljö, det kommer att bli hårdvaluta hos andra crossförare! Hur den kan användas visas ett smakprov på här.

  FOTO: Eva Gustafsson

Lindahls Rysk Yoghurt!

Ja när jag ändå håller på kan jag väl göra ett försök till att få testa denna då...

Lindahls Rysk Yoghurt ser du prov på här!

Oj vad spännande att se om jag får några produkter att testa?!

Test av Arlas produkter kesella kvarg och gammeldags fil !!

Arla Köket Kesella® kvarg kan användas så här!

Arla Gammeldags Filmjölk kan bli så här

Give it to me!!


Findus testpilot!

Ja det låter det, tänk att få flyga högt bland massa maträtter som findus testpilot !?


Testa du med vet ja!! Se så smarrigt!

Dam, kvinna, tjej och tös!!

Nja eller iaf 4 generationer på krusenstiernska trädgården! Min mormor Svea, mamma Eva, jag och dottern Elin.
Kan bara säga att detta är verkligen en lite oas på södra området! Underbart!


Idag har även min brorsdotter döpts, hon var så söt och duktig i kyrkan. Egentligen skulle vi inte gå , för Elin vaknade med feber och ögoninflammation och kände sig inte kry och grabbarna i familjen var iväg på cross. Jag tyckte inte att jag ville lämna henne hemma själv direkt. Men efter att ha varit vaken ett tag ändrade hon sig och ville för allt i världen inte missa dopet. Jag är glad för att vi inte missade dopet!

Åkte sedan hem till mamma, gick en liten runda i skogen och fick med mig vårens första liljekonvaljbukett som nu står så fint på köksön och doftar underbart!!


En underbar lördag helt enkelt!!

Dom finaste i mitt liv!

                             

RSS 2.0