Disigt utanför fönstret

Ja det börjar bli höst, även om värmen fortfarade hängt kvar. Kan riktigt längta efter en frisk, kyligare höstvind. Alla tjocka tröjor som åker fram från garderoben och tända ljus på bordet! De kallar jag höstmys!

Blev en sovmorgon idag, skulle ha jobbat dag men fick byta pass och det passade alldeles ypperligt då Elin är sjuk. Hoppas att hon är bättre tills imorgon.

Tror jag kryper upp i soffan med lillfis!

Sverige är ett bra land att leva i!

Tänk vad bra vi har de!

Minst 5 veckors betald semester! När man fyller 40 får man yterligare dagar och sedan ännu fler vid 50 eller något sådant.

Världens bästa föräldraförsäkring, där man och kvinna KAN dela på dagarna. Och där barnet får vara hemma minst 1 år (ja jag vet inte riktigt så länge kanske om man tar 7d/v).

  • Öppen sjukvård, sjukvårdande behandling och viss tandvård: 900 kronor
  • Läkemedel: 1 800 kronor
  • Tekniska hjälpmedel: 2 000 kronor
  • Sjukresor: 1 400 kronor
  • Maxtaxa dagis/fritidsavgift med 3% av inkomsten för barn 1, max 1140Kr, 2% barn 2, max 760,  1% barn 3, max 380Kr.

    Men är inte detta fantastiskt så säg!?

    Kan bara säga att just idag är jag glad för att vi inte betalar med för läkemedel...

    Min nya medicin, dubbel dos första gången, skulle annars ha kostat mig 21.990:- och 10.996:- varannan vecka!!

    TACK SVERIGE!! Tack till mig själv som betalar skatt!



    Ordning & reda!!

    Ja jag gillar ordning och reda, går nästan igång på rengörningsmedel och dammtrasor. Resten av familjen är det lite sådär med...

    Jag har iaf hittat en helt fantastisk grej att ha i toastolen! Det är en lite blå kub som man lägger i toalettens cistern och sedan färgar den vattnet blått!! Ja den är troligen inte helt nyuppfunnen men jag har aldrig använt den tidigare. Ser mycket rent och fräscht ut. Enl instruktionen så ska den hålla i 3-4 veckor. När man kissar blir vattnet?? Just de, Grönt!!

    Tycker det är skitäckligt med en sådan som hänger på innsidan av toaletten och som till råga på allt går att köpa i refill. Vem vill ta i den och byta?? Fördelen är att den luktar gott vilket blåa kuben inte gör. Den blå kuben är helt luktfri, men vem har sagt att det ska lukta rosor på en toalett?

    RSS 2.0