Nä då var det inte det som var felet då...

för i måndag fick jag nog!! Efter att ha legat vaken nästintill hela natten till måndagen var jag helt slut! Kliandet och svidandet blev bara värre, inte bättre av antibiotikan....

Så till vårdcentralen igen!!

Snälla farbron ringde direkt upp till hud och fixade en tid till mig som igår. Innan jag gick därifrån fick jag betapred. Vilken lättnad!!! På 6 timmar hade ansiktet slutat klia och svida, somnade ett par timmar på soffan innan kvällen!! Helt underbart!

Så igår till hud, där snälla tanten fick stora ögon när jag sa att idag är jag nääästan frisk med ett stort leende. Då förstod hon nog hur illa det varit tidigare.

Så snälla tanten säger att detta är inte perioral dermatit, du ska inte äta antibiotika. Du ska få kortison i tablett och salva.....  Ja ja... och sedan eftersom du har de symtom som du har och med din autoimmuna sjukdom (ulcerös colit) i grunden så ska vi ta prover på en del antikroppar.... Det är ju fasen att man jobbar inom sjukvården själv, man hör ju precis allt som de säger!! Men det kvittar, det är samma behandling som jag står på nu, med tillägg av kortison när besvären kommer! Kanske skulle ta och lyssna på min mage liite tidigare innan hela kroppen slås ut...

Jaja återbesök till snälla tanten om 4 veckor, men vad gör väl det, idag ser jag riktigt fin ut!!

Kortison is the shit!! Lika bra som buntband och silvertejp, fixar allt!!

Väntar, funderar, drömmer & längtar....

.. på att solen åter ska gå upp, att himlen åter är klarblå och att lyckan väntar runt hörnet....  kan det vara morgondagen?

Glashus

Skenhelig: skenbart from, hycklande, fariseisk, självgod, egenrättfärdig, falsk, bigott, devot, skrymtaktig.


Så vem är du att kasta första stenen?!



Djupt? Nä, bara jävligt irriterad!


RSS 2.0