Perioral Dermatit

Ja just så heter detta jävla kliande och utslag som jag har i ansiktet.  Med detta innebär att jag ska äta antibiotika i TRE (3) MÅNADER!! Ibland kan behandlinmgen behövas längre....

Ja ja det är bara att bita ihop!! Inget smink på 3 månader eller direkt solljus.... fy fan ser ut som ett levande lik i nyllet....bortsett från den röda randen som går runt munnen, upp mot näsen och ut på kinderna och runt ögonen....

Så hej svejs, vi ses om 3 måndader!



Apple iPhone 3GS eller Sony Ericsson U1i Satio????

Bindningstiden på mitt abonnemang går ut och tänkte förlänga det och få mig en ny fin mobil!

Jaa vilken ska man välja??

Fördelen med Satio är att det är kamera med 12,1 mpx, så det blir fina bilder.
Fördelen med iPhon vet jag inte.... Man kan ringa med den, sedan massa spel men vad ska jag med det till?? Fast alla andra har ju iPhone å verkligen älskar sin iPhone. Vad är det jag missar???

Jag vill kunna blogga, kolla facebook och gå in på spotify... Tycker att Satio har flest fördelar, vad tycker ni?

                             


Sommartid

I går kändes det som att jag jagade tiden hela dagen, jag hann liksom inte riktigt med. Sedan när det var dax att lägga sig för att orka upp i tid, då gick det inte att hitta John Blund! Man blir lite konstig av att ställa om klockan, visst?

Men det är fint med allt ljus långt in på kvällarna, synd att första dagen med ljus till 20 innebar en massa dimma och regn.

Olustig känsla....

Ja jag vet inte varför men det är väl för att det är söndag...

Har åter igen kommit på att min intuition vad gäller andra människor verkligen är sann.... Fick ett tråkigt besked igår om någon som drabbats av sjukdom och som när jag träffade senast kände på mig att det är något som inte stämmer, människan är sjuk. Och då handlar det inte om någon sjukdom som man kan se med ögat, inte i människans beteende heller. Styrka till dig!

Kanske bor det en lite häxa i mig??

I dag är ingen vanlig dag....

...i dag är Lindas födelsedag!! GRATTIS till  mig!

Ja då har man blivit ett år äldre, känns underbart! Detta firar vi med allergisk reaktion i hela nyllet. Röda flammiga svullna utslag, svullna ögon som rinner. Ser verkligen inte klok ut..... för att inte tala om hur mycket det kliar...

Får kanske ringa doktorn om det inte ger med sig, så här kan jag ju inte ha de!!





Tranan

I natt har tranan varit här, han lämnade fjädrar och ägg efter sig! Ikväll blir det våfflor!


Säsongen har börjat

Då pappan i huset jobbade över fick mamman snällt följa med till crossbanan för årets andra träning. Det var kallt, blåsigt OCH regnade.... Men vad är väl inte crosslivet så säg!

JA!!

100 förlossningspatienter, 50 förlossningar!!  YES!! Å inte en dag över planerat schema!
Har åxå sagt upp min tjänst på barnkliniken och övergår till kvinnokliniken igen!

Helt magiskt!!

Sjukhusporr



Dessa fantastiska träskor finns här! Visst är de fina?! Skulle verkligen passa i min träskosamling! Jag älskar träskor, har 2 st som jag jobbar i, 3 st som jag har för hemmabruk. Dax att köpa mig ett par nya, kanske skulle sitta fint till examen?!

Examination, felbokad...

Japp i dag skulle de då ha varit slutexamination på MVC. Men min handledare hade bokat fel dag, vilket känns rätt ok i dag (igår kväll när jag såg mailet var jag lite smått hysterisk, tycker inte om när saker som planerats inte blir som man tänkt) eftersom jag är helt genomförkyld!

Så tur i oturen, det hade inte varit snällt att sitta över en nybliven mamma och ev hennes nyfödd och pratat om förlossning och preventivmedel mellan nysningar och snor!

Så dagen blir lugn, bara ett "måstemöte" på banken....

Hoppas verkligen att jag är bättre i morgon, har ju sista veckan på förlossningen.... Vad jag älskar mitt kommande nya yrke och jobb!! Och inte att glömma alla fantastiska härliga arbetskamrater som håller i en när det blåser! 

Ps. snaaaart ska jag bli bättre på att blogga oftare...

RSS 2.0