Helgen närmar sig!

Japp! Då var tentan avklarad, hoppas bara på att slippa omtenta.. Har även varit och hämtat Antons nya cross! Han är så taggad till att få börja köra igen. Fick ju klartecken från ortopeden i går!

Tänkte åka till norra öland på fredag kväll/natt på konstnatten! Tänkte att Elin skulle tycka det är kul med häxorna som bor där uppe i en by. Eller vart tar man vägen på konstnatten? Förslag på årets bästa aktivitet?


Stressa?!

Hur kommer det sig att man får höra att man ska sluta stressa?

Min dag:

Skicka barnen till skolan 7.50
Hämta Elin på skolan 9.30
Till tandläkaren i lindsdal med Elin 10.00
Lämna Elin på skolan 10.45?
Anton kommer hem från skolan 11.30
Röntgen med Anton 11.45
Till ortopeden 12.15
Elin hem vid 13.00, är jag tillbaka då tro?
Plugga till 16
Laga mat, äta 16.30
Hämta cykel 17......
Plugga....

Sa jag att jag har tenta i morgon?!

Idag vet vi

Ja i dag får vi veta hur det ser ut med Antons ben! Håller verkligen tummarna för att han får börja bygga upp muskulatur och styrka igen!! Det har verkligen varit en lång sommar med gips, rullstol och kryckor. Vi håller tummarna!!

Detta innebär åxå att hans nya cross kan hämtas och att han snart kan börja köra igen!

Sköna söndag, eller??

I dag ska vi, jag och min kära vapendragare Trude, påbörja projektplanen inför magisteruppsatsen. Det ska bli riktigt kul, svårt men roligt!

Men det är som vanligt ont om tid!!!

1 oktober ska tillstånd till etiska nämden vara klar, tillstånd från verksamhetchefen underskrivet OCH frågeformulären på plats till de vi ska fråga i vår studie. Plus att det då ska finnas en färdig projektplan.....

Japp dax att sätta fart alltså!!

Tänkte börja denna projektplan med att baka äppelpaj så vi inte tappar focus......

Så nu kör vi Trude!!

Akuten..

När ska de bli lite odramatiskt här då da??

Blev uppringd av Antons lärare just när han klev innanför dörren.. han hade blivit sparkad på benet, givetvis de brutna benet, av en idiotunge (ja man får säga så om andras barn...förlåt) som skrikit svordomar efter Anton för att han trott att han hade kastat sten på honom....  Inte nog med att han skrek, vilket resulterade i att sonen faktiskt kastade en sten på honom och sedan fick en spark tillbaka, trotts att de andra ungarna ställt sig och skyddat Anton...

Så denna kväll blev utan plugg, istället blev det 5 timmar på akuten med röntgen och väntan som följd...

Glömde jag säga tack för detta, televerket??

I kväll...

Berättade jag hur min kväll ser ut, nu när jag är i fas med pluggandet??  Just det, detta ska jag läsa....

Datordj-vul

Datorhaveri......

Har fått återställa datorn, så nu är alla mina kort borta... men det som var tur var att det arbetet som jag trodde att jag inte hade gjort, inte behövdes göras utan var redan klart!! Så nu ligger jag i fas med mina studier!! Gutt!

Amor vincit omnia

  
Ja jag vet, lite smygromantiker....

Sötlök


Sjukan fortsätter

Skulle skicka dottern till solan i dag efter maginfluensan, men hon han inte mer än lyfta rumpan från toaletten så vad det dax för kräkspannet.... Konstig maginfluensa med ett dygns uppehåll...Fast visst hon hade ju feber i går. Tråkigt för henne nu när hon börjat i nya skolan, hon längtar jättemycket att få vara med de nya kompisarna. Men det får nog vänta till helgen.

RSS 2.0