Tänk vad åren går...

I onsdags fyllde Elin 9 år! Eftersom mormor inte kommit hem från sin 50 års resa så ville Elin vänta tills hon kommit hem. Men farmor & farfar kom med lite fika iaf i. Så riktigt kalas skulle det då vara i lördags. Men tyvärr hade nog mormor fått i sig någon bacillusk på planet hem, så det blev bara farmor och farfar i lördags igen!

Det firades enligt Elins önskemål! Och ist för tårta blev det marängsvich!

 

Halvtid..

Så här ser det ut 63/30 (26/2/2) vilket betyder... 

63 förlossningspatienter

30 som jag har förlöst

26 av dem är normalförlossningar

2 är sectio - kejsarsnitt

2 är vaccumextraktion - sugklocka

Och i går jobbade vi för högtryck, jag fick hela 3 förlossningar!!

Jag var värd sovmorgon i dag va?

Drömmar är gratis...

            Gissa vart!

Gardin till sovrummet

Jag har hittat en jättefin gardin på hemtex, en svart gardin med blommönster, lite dyra, 300 kr styck/längd..... Men jag skulle verkligen vilja ha svarta gardiner som håller solen ute från sovrummet nu till våren/sommaren. Det är så svårt att sova när man jobbat natt och solen lyser in... Jag har annars vita gardiner i hela lägenmheten vilket jag tycker är fint, men i sovrummet vill jag hålla ljuset borta... I sovrummet finns inga andra färger än just vitt på väggarna, ekbyrå och ekgolv. Så visst behövs det lite färg och liv?
 
Hittade även dessa tyger, vad tycks?

Nr 1.  119:-/m                            
Nr 2.   49:-/m

Trött..

Har varit en jobbig vecka, varför vet jag inte riktigt! Närmar mig mina 50 förlossninger, har just nu 25 och har 6 veckor kvar. 6 veckor kvar betyder 24 arbetspass att skarapa ihop 25 förlossningar på och det ska gå hoppas jag!! Annars blir det att sova jour på sjukan!

Men jag njuter av varje dag jag får vara med och ta emot ett nytt litet liv och se glädjen i de nyblivna föräldrarnas ögon!! Så idag blir det att ladda för ytterligare en vecka med massa lärdom!!

RSS 2.0