Tänkvärt

Man får aldrig störa sina grannar. Om man bor i flerfamiljshus får man räkna med att toaletten spolar, någon duschar sent eller tidigt, en annan startar en tvättmaskin, hundar skäller och barn leker. Men det ska i regel vara tyst efter klockan tio på kvällen. Om man blir störd av till exempel fester som spårat ur, ihållande hundskall nattetid, hög musik och så vidare så kan man klaga. Det finns något som heter Störningsjouren dit man kan ringa och klaga på grannar som stör mer än vad som kan räknas som normalt. Dit kan man ringa dygnet runt och då åker de ut till lägenheten eller huset för att försöka åtgärda problemet. Oftast är det livliga fester, hög musik och bråk som måste dämpas för att grannarna ska bli nöjda.

Om man bor i ett flerfamiljshus måste man ibland acceptera att man har grannar runt sig. Det går att fokusera på något annat när olika ljud sätter in. Det går att ändra på sig själv, inte bara på grannen.....

Nu ska jag sova en stund innan nattens jobb!!



Hittade en fantastikst rolig konstnär på kuppen!
kolla in hans sida HÄR!


111 dagar kvar

... till skön härlig semester.
Vi åker till varmare breddgrader, närmare bestämt till Gran Canaria och Playa Ingles för er som missat detta. Ska bli oerhört skönt att vara ledig i 2 veckor, med tanke på att jag jobbat hela sommaren!

Idag längtar jag extra mycket då regnet står som spö i backen.

Har gjort att igen..

Hihi!
Snott visningskatalogen på IKEA!! Den nya kom idag på varuhuset men delas inte ut i hushållen förrens nästa vecka. Vem kan vänta tills dess?? Inte jag iaf!

Så det blev en mysig frukosttur till IKEA med sonen, han fick vara kumpan!
Tror detta får bli en årlig tradition?!


Förkylning

Japp som utlovat skulle bloggen uppdateras oftare!? Vad har då hänt, jo jag har åkt på en ordentlig sommarförkylning med feber, halsont, hosta och slutligen snuva! KUL!

Varit hemma i veckan och jobbade första dagn i fredags, vilket jag kanske iof inte skulle ha gjort, var inte helt kry så att säga. Men i går gick det bättre och i dag tror jag att det kommer kännas ok. Tycker att det känns som att förkylningen börjat ge sig nu, ingen feber i går (inte i fredags heller, tror jag) å halsonda borta!

Å det som är bra är att jag nu har rätt många pass på förlossningen, har varit mest på BB under sommaren känns det som, så nu kanske jag kan börja känna kontinuitet på det jag gör även där....

Hur som helst, jag älskar att gå till mitt jobb å få möta alla dessa människor, nyfödda, föräldrar och arbetskamrater! Ikväll hoppas jag på en pärla!

Dålig uppdatering?

Ja vad tror ni, man jobbar å sliter ju ;-)!

Men nu får jag allt skärpa mig va? Ja så får det bli.
Jag utlovar bättre uppdatering!


RSS 2.0