Övernattning

I kväll ska båda våra barn sova borta. Den stora sticker efter crossträningen i vissefjärda vidare till kompisen i Emmaboda till på tisdag. Den lilla sticker så fort hon har vaknat till kompis i lindsdal. Sedan ska hon vidare till kusinen i trekanten på måndag. Så det kommer att bli ett tyst här hemma fram till på tisdag.....

Ja ja jag ska nog klara mig!

Känns ändå skönt att barnen kommer att ha något roligt för sig när jag jobbar hela veckan som de är lediga. Så helgen blir det familjemys på istället!!!


Fredagsmys i alla fall??

Har just vaknat efter ett pass på jobbet.. Är som vanligt helt slut efter att ha jobbat natt. Tror inte att jag är riktigt skapt för att jobba natt.. Men det som är bra med dagen är att det är fredag! Älskar verkligen fredagar.

Tror att det får bli hämtmat och tvmys i kväll, ska ju upp och jobba på BB i morgon bitti.

Japp så får det bli!!

......?!

Första veckans placering på MVC är avklarad. Jag har mätt bebismagar, lyssnat på fosterljud, tagit cellprover på löpande band (!?) och samtalat. Riktigt kul faktiskt! Tänk att det är mindre än en graviditets längd kvar tills jag är färdig barnmorska... Känns helt overkligt!

Nu väntar en natts arbete på vanliga jobbet följt av helgjobb på BB!


Sorry!

Är helt kass på att uppdatera... Ja ja, har varit en kaos vecka med jobb, jobb, praktik, nya saker, hit och dit!! Mycket som är jobbigt nu, på olika sätt! Kan man bara snabbspola, bara en tid framöver?

Känns verkligen som jag har varit överallt och ingenstanns....



RSS 2.0