God Jul!!

Härlig dag som började med jobb och därefter fortsatte på em hemma hos mamma. God mat, härlig stämning, glada barn, promenad och massa godis! Kvällen avslutades med sällskapsspel!


Så ändrar sig allt på 2 sekunder....

Har just vaknat efter att ha jobbat natt. Inget konstigt med att jag jobbar natt förvisso, men det konstiga är hur jag hamnade på jobbet....

Skulle ha jobbat natt i går enl schemat men eftersom vi var planerade 5 barnmorskor till natten mot ordinarie 4 så tänkte jag förförra veckan att -fint, då tar jag en semesterdag!

Ringde jobbet runt 13-tiden för att kolla så att verksamheten tillät ledighet. Tar man semester så sent så är det på dem promisserna. Ja ja sagt å gjort, det var lugnt på jobbet, annars skulle de höra av sig under eftermiddagen om läget ändrade sig.

Kl 21 började jag bli riktigt trött, tänkte att nu ska jag nog lägga mig, för ovanlighetens skull i lagom tid med.

Tji fick jag!!!

Kl 21.25 ringer telefonen och de vill att jag kommer in och jobbar...... Sent påtänkt?? Ja!


Veckans träning, v 49

Veckans träning har varit - nada!!

Har varit sjuk, barnen sjuka, så nä, ingen träning.

Fattar inte att måndagar ska vara så jobbiga....

Men med lite god musik så känns måndagen genast bättre!! Detta är en favorit!

http://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8

2:a advent!

Redan här, å snart är det julafton!! Har gjort iordning en ny satts med franska skurna pepparkakor, den första är redan uppäten. Så goda!



Men det roligaste är att Elin blev klassens lucia i år igen! Så nu har vi fixat till hennes luciakrona, klätt den med lingonris och röda band! Så fin blev den!


RSS 2.0