Lättnad

Elins mobiltelefon är tillbaka!

Ja det känns ju bra, men kan inte låta bli att tycka att detta är ganska tragiskt.... Att barn kan göra så mot varandra.

Skolan kommer att ta hand om detta och det känns verkligen skönt.

Och något som är roligt är att i dag kunde jag ta ut en semesterdag och vara ledig, passar alldeles perfekt eftersom Elin ska ha en kompis som ska sova över här hos oss i natt!

1 timme hade tjuven på sig!!

Kan inte riktigt beskriva hur ledsen jag är för Elins skull... Igår hade hon med sig sin nya mobil till skolan, hon skulle ha den i sin skolväska som är inlåst i klassrummet. På lunchen tog hon med sig mobilen ut för att hennes fadderbarn ville att hon skulle ta kort på henne. Sagt och gjort, Elin tog kort och lägger därefter mobilen i jackfickan...

Innan Elin kommit på att hon lagt kvar mobilen i jackfickan har det gått 1 timme!! På denna enda ynka timme har någon tagit hennes mobil! Och då hängde jackan i kapprummet ligger innan man kommer in i klassrummet.

Så det var bara att bege sig till skolan för att efterlysa mobilen, tur att Elin har en rivig fröken, för är det någon som kan få fram vart den tagit vägen så är det hon!!

Nu hoppas, önskar och längtar jag efter att Elin ringer upp från SIN mobil och talar om att den är tillbaka! Kom igen, positiv tankekraft!!


Hobby

Ja jag har kommit på vad jag ska syssla med, jag har lagt mina planer för en kommande hobby. Ni kommer ALDRIG kunna ana vad detta innebär!

Gissa rätt & du får följa med!

Önskar mig....

En liten kattunge..... Ja jag skulle vilja ha katt igen. Saknar mina katter som flyttade till öland när vi flyttade från huset. Tyckte att det skulle vara synd om dem att behöva lära sig åka hiss till 4:e våningen efter att ha levt ett fritt liv och kommit och gått genom dörren som de själva velat.

Men vad ska man ha för katt då??

Ja inte ska den kosta skjorta, inte vara allt för hårig, gärna lite lagom stillsam så att de skulle passa att ha den som innekatt....

En bondis, de finns egentligen inget sötare är bondkatter!!

Gott Nytt 2011!!



Gran Canaria december 2010

                                                                                                    

RSS 2.0