Tattarlåda

Tattarlåda är en två rum med kök inklämd på ca 15 kvm och går att transportera efter en bil. Man kan även bygga ut den om så behagar med inglasad altan som även den går att montera ner och stuva in i tattarlådan när man inte använder den. Till denna eminenta låda har det även designats ett minimalt badrum, ca 1 kvm, där man lättast backar in för att lättast komma åt att göra sina behov. Helst görs endast de små behoven där, då de stora behoven genast sprider en otäck odör över hela boningen.

Tattarlådan förekommer på de svenska vägarna mellan 1 maj och långt in på hösten för de som inte bosätter sig utomlands när kylan börjar falla. Tattarlådan framförs till största delen av en man med god körkunskap, den är då påkopplad efter bilen, men även en del kvinnor har uppmärksammat att det inte alls är så svårt att köra med lådan efter bilen.

Att parkera, backa och bygga ut den inglasade altanen, som helst görs på en fullsmockad sk campingplats, och gärna med ett stort antal beundrare från de redan fördigbyggda tattarlådorna runt omkring, och som beundrarna,  sk campinggäster redan lyckats med tidigare under dagen, är ett stycke för sig som senare kommer att skrivas om i ett annat kapitel. Till tattarlådan hör också en speciell klädkod, engångstallrikar, grill och vaxduk.

Idag har Matte varit och köpt sig en tattarlåda....

Kommentarer
Postat av: matte

tur att du inte blivit tillfrågad att följa med...

2011-07-02 @ 21:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0